Valitse Sivu

Saimaan mediakeskuksessa 2 hankekoordinaattorin tehtävää haettavana

Saimaan mediakeskuksessa 2 hankekoordinaattorin tehtävää haettavana

Haemme kehitysryhmäämme kahta hankekoordinaattoria ajalle 1.8.2020 – 31.7.2021.

Hankekoordinaattoreiden tehtävinä on toimia pedagogisten kehityshankkeiden tai koulujen digitalisointia edistävien hankkeiden toteuttajina ja koordinaattoreina. Hankekoordinaattori kouluttaa opetushenkilöstöä ja toimii asiantuntijana kaikissa Lappeenrannan kaupungin peruskouluissa. Koordinaattori toimii pedagogisessa kehittämisessä yhteistyössä alueellisten ja valtakunnallisten verkostojen kanssa ja dokumentoi toimintaa.

Arvostamme hakijoissa kokemusta hanketyöstä ja halua toimia oppimisen ja opettamisen kehitystehtävissä. Eduksi katsomme myös: tutoropettajatoiminta, oman osaamisen jakaminen, tiimivalmennustaidot. Tehtävän hoitaminen vaatii perehtyneisyyttä nykyaikaiseen digitaaliseen opettamiseen, sosiaalisen median hyviä käyttötaitoja, hyviä organisointitaitoja, itseohjautuvuutta ja digitaalista ja teknologista osaamista.

Työtehtävissä tarvitaan suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.

Työhön vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto ja aiempi työkokemus opettajan työstä. Ajokortti.

Hakeminen ja hakuaika

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hankekoordinaattori-2-267369/

Hakemukset tulee ensisijaisesti tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin.

Haastatteluun voidaan kutsua ja tehtävään voi tulla valituksi vain hakija, joka on toimittanut hakemuksen vaadittuine liitteineen,
kelpoisuuden osoittavat todistukset, hakuajan päättymiseen mennessä. Haastattelut alkavat välittömästi hakuajan päättymisen jälkeen.

Hakuaika päättyy 14.2.2020 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antavat: Saimaan mediakeskuksen päällikkö Timo
Kainulainen, puh. 050 593 9456, ja projektipäällikkö Petja Pyykkönen, puh. 040 637 4494. Tiedustelut voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi.

Pin It on Pinterest

Share This